×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Minder kijkers voor Zondag met Lubach

02.10.2017 -

Heel Holland Bakt blijft een van de best bekeken programma’s van de zondagavond. Ruim 2,6 miljoen mensen zagen dat Rik het bakprogramma moest verlaten. Zondag met Lubach moest kijkers inleveren en eindigde net in de top 10. De satirische show trok volgens Stichting KijkOnderzoek 860.000 kijkers, tegen 1,1 miljoen vorige week.


Meisje van Plezier wist deze week opnieuw een groot publiek te boeien (1,3 miljoen kijkers). Naar het debuut van Wietze de Jager in SBS6 Shownieuws keken 724.000 mensen. Het NOS journaal van 20 uur was zondag het best bekeken programma met 2.761.000 kijkers.

Verschillende sportwedstrijden scoorden zondag ook goed. De wedstrijd van de Nederlandse volleybalsters in de finale van het EK in Azerbeidzjan heeft zondagmiddag bijna een miljoen kijkers getrokken. In totaal 993.000 mensen stemden af op de wedstrijd tegen Servië, die Oranje met 3-1 verloor.

De winnende race van autocoureur Max Verstappen bij het Grote Prijs van Maleisië trok op zondagochtend 880.000 kijkers. De race was voor de abonnees van Ziggo live te volgen. De nabeschouwing was ook nog goed voor 706.000 kijkers.

Foto: © Reni van Maren

Reacties