×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heidi Klums ex gepakt voor drugsbezit

29.09.2017 -

Slechts drie weken voordat Heidi Klum brak met haar vriend Vito Schnabel is de 31-jarige Schnabel gearresteerd voor het bezit van en het handelen in drugs. Volgens The Blast is hij op 3 september gepakt met paddo's op zak tijdens het Burning Man-festival in de Amerikaanse staat Nevada.


Schnabel betaalde snel zijn borgsom waardoor hij kort na zijn arrestatie al weer op vrije voeten was. De politie van Pershing County benadrukt dat Vito onschuldig is totdat hij schuldig is bevonden door een rechter.

Dat Schnabel is gepakt voor drugsbezit op het festival is opmerkelijk. Op Burning Man gebruiken namelijk een heleboel mensen drugs.

De 44-jarige Klum bevestigde begin deze week dat er na drie jaar een einde was gekomen aan haar relatie met Schnabel. 'Het is belangrijk om de tijd te nemen en na te denken', zei het supermodel. Het is onbekend of Vito's arrestatie iets te maken heeft met de breuk.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties