×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wilfred Genee nog niet gefeliciteerd door RTL

29.09.2017 -

De hele storm rondom RTL is nog steeds niet gaan liggen. Na de officiële reactie van de zender op alle ophef, komt Wilfred Genee nu met een onthulling.


Johan Derksen zegt eerder deze week een mail vanuit de directie van de zender te hebben ontvangen met ‘schandelijke’ inhoud. Dat vertelde presentator Wilfred Genee vanmorgen op Radio Veronica. 

Genee, de presentator van Voetbal Inside waar analyticus Johan Derksen vorige week felle kritiek uitte op collega’s Humberto Tan en Ronald Molendijk, werd door Niek van der Bruggen in de uitzending gefeliciteerd met zijn nominatie voor de Zilveren Televizier Ring.

Genee liet weten niet gefeliciteerd te zijn door RTL zelf. Hij zegt het jammer te vinden niks te hebben gehoord: 'Ik heb nog niets gehoord, maar het is pas woensdag gebeurd dus ik mag aannemen dat de bloemen nog onderweg zijn', grapte de presentator.

Hij zegt er niet heel erg van op te kijken dat hij niets van de directie heeft gehoord. 'Zeker niet na dat mailtje van de directeur middenin de nacht'.

Het zou gaan om RTL7-directeur Marco Louwerens. Dat bevestigen bronnen aan het AD. ‘Ik heb van een niet nader te noemen medewerker van RTL, ik hoop in een dronken bui, een e-mail gekregen die ik zo schandelijk vond dat ik hem niet eens kon laten lekken naar de media. Die man zou dan de rest van zijn leven geen leven meer gehad hebben. Dat vond ik heel onbeschaafd. Voor de rest heeft RTL niets laten horen,’ aldus Genee.

Wanneer er wordt gevraagd naar de inhoud van deze specifieke mail, reageerde Genee het volgende: ‘Laat ik het erop houden dat als ik dat als werknemer zou roepen, dat ik dan op staande voet ontslagen zou worden. En dat het niet heel inspirerend is om dit werk zo te doen’.

Marco Louwerens was vrijdagochtend niet bereikbaar voor commentaar.

Foto: © Reni van Maren

Reacties