×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicolette Kluijver weet zeker dat Expeditie gaat winnen

29.09.2017 -

Nicolette Kluijver kijkt vol vertrouwen uit naar het Gouden Televizier-Ring Gala. Dat zei de presentatrice in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. Ze weet zeker dat Expeditie Robinson dit jaar de Ring gaat winnen. Het is dubbel feest deze week voor Nicolette. Vandaag is de presentatrice ook nog eens jarig. Ze is 33 geworden en Lex Gaarthuis is niet te beroerd om even voor de jarige te zingen.


'We gaan gewoon winnen. We zijn het enige programma van RTL dat genomineerd is, dus ik hoop dat dat lekker meespeelt, dat die pr-machine van RTL gaat draaien', zei Nicolette vrijdag in de ochtendshow.

Expeditie Robinson heeft volgens Nicolette ook een 'hartstikke grote achterban' die het survivalprogramma aan de prijs kunnen helpen. 'We worden enorm gesteund door onze fans dus ik ga er gewoon van uit. Ik heb het nu gezegd en daarmee dwing ik het geluk af: we gaan hem gewoon winnen!'

Donderdag werd bekend dat Robinson een van de drie genomineerden is. De show neemt het op tegen Beste zangers en Zondag met Lubach.

Foto: © Reni van Maren

Reacties