×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Allerlaatste feest voor Hugh Hefner in Playboy Mansion

29.09.2017 -

Hugh Hefner krijgt nog één groot feest in de Playboy Mansion in Los Angeles. Er wordt daar een evenement gepland om het leven van 'Hef' te vieren.


De evenementen op het landgoed van de woensdag overleden Playboy-baas werden door de jaren heen legendarisch, maar het geplande laatste feestje voor Hugh zou een meer ingetogen bijeenkomst worden, meldt TMZ.

Hef, die 91 jaar werd, verkocht de Playboy Mansion eerder dit jaar aan Daren Metropoulos. De zakenman legde 100 miljoen dollar neer voor de villa, die 21 slaapkamers heeft, een dierentuin en een enorm zwembad met daaraan vast de beroemde grotto. Hij ging bij de koop akkoord met de voorwaarde dat Hugh er de rest van zijn leven mocht blijven wonen. Bronnen van TMZ vertellen dat de huidige eigenaar van de Playboy Mansion al toestemming heeft gegeven voor een afscheidsceremonie voor het blooticoon.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties