×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barbie laat zich toch niet betasten

28.09.2017 -

Samantha van der Plas, beter bekend als Barbie, wil dat bezoekers van de Kamasutrabeurs hun handen thuis houden als ze vertelt over leven met siliconenborsten. Ze laat zich niet betasten, vertelt ze aan RTL Boulevard.


Eerder was het de bedoeling dat bezoekers van het erotische evenement tegen betaling de meermaals vergrote voorgevel van de blondine mochten betasten. Samantha zegt de bezoekers wel alles te willen vertellen over siliconen.

Barbie bevestigde aan RTL Boulevard eveneens dat ze weer vrijgezel is. Na een onstuimig huwelijk met haar man Michael van der Plas, vond Barbie opnieuw liefdesgeluk bij pornoster Rolf Tangel. 'De relatie met Rolf is voorbij. We waren goede vrienden, kregen een relatie en dat is nu klaar, want het werkt gewoon niet', legt Samantha uit. 'Ik heb nog dingen te verwerken uit mijn vorige relatie. Ik vermaak me nu wel met sporten, diëten en de kinderen', zegt de realityster.

De scheiding met haar ex-man Michael is bijna rond, vertelt ze. Meer daarover is te zien in de realityserie Samantha en Michael scheiden ermee uit die RTL5 vanaf 5 november uitzendt.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties