×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frans Duijts voert een strijd tegen de kilo's

28.09.2017 -

Frans Duijts zal altijd een strijd blijven voeren tegen de kilo’s. Dit komt omdat hij naar eigen zeggen een echte bourgondiër is.


‘Er gingen deuren open die voorheen altijd op slot waren gebleven. Terwijl ik in die roes zat, was ik eigenlijk weinig bezig met mijn look. Had ik er maar wel wat meer op gelet, vind ik nu. Want als ik de foto’s van toen terugzie, weet ik echt niet wat me bezielde,’ zegt Frans in een openhartig interview met Veronica Magazine.

‘Om het maar zo te zeggen: ik had nogal een ouwemannenstijl. Ik droeg oubollige stoffen pantalons, drukke kamperbloesjes en veel goud. Dat mooi vinden zit sowieso in de familie. Ik ben een afstammeling van woonwagenbewoners en daar was het heel normaal om zulke kleding te dragen. In de puberteit liep ik er al zo bij,’ vertelt de 38-jarige zanger verder.

De hoes van zijn eerste album was een dieptepunt: ‘En die foto is gewoon nóg een keer gebruikt voor de hoes van mijn cd-single ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’. Het kon niet op. Ik ben ook nog zo dik daar. Ik heb totaal geen nek. Dat was mijn zwaarste periode. Ik woog rond de 138 kilo. Iets wat ik helemáál niet meer wil’.

Ondertussen is de zanger al flink afgevallen. Zijn gewicht ging van 138 kg naar 110 kg met hulp van een personal trainer. Hoewel hij het best moeilijk vindt een borreltje of wat extra stukken vlees te laten staan, zegt hij dat hij zijn kinderen graag groot wil zien worden. ‘Mijn gewicht zal altijd een strijd blijven, want ik ben een bourgondiër. Ik hou van een borreltje en als ik een barbecue aansteek gooi ik er niet twee stukjes vlees op, maar wel zes stukken. Ik wil mijn kinderen echter groot zien worden, dus het móét wel,’ besluit hij.

Foto: © Reni van Maren

Reacties