×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Art Rooijakkers doet Televizier Gala alleen

28.09.2017 -

Het Gouden Televizier-Ring Gala wordt dit jaar alleen door Art Rooijakkers gepresenteerd. Eigenlijk zou hij dat samen met Jan Smit doen, maar omdat de Volendammer genomineerd is met Beste zangers doet hij een stapje terug. AVROTROS laat weten geen vervanging te zoeken.


'Om elke schijn van partijdigheid te voorkomen hebben AVROTROS en ik besloten dat Art Rooijakkers de presentatie alleen op zich moet nemen', twittert Jan, die het jammer vindt dat hij de show nu niet meer kan doen. 'Maar als ik meedoe, wil ik winnen ook... Hi Ha Hangers, de Televizier-Ring moet naar BesteZangers'.

Art heeft er allerminst moeite mee dat hij straks alleen op het podium staat. "Hebben al mijn stemmen op #bestezangers toch zin gehad...", grapt hij op Twitter. "Ga je missen makker, naast me op dat grote podium!"

Eerder donderdag werd bekend dat Beste zangers, Expeditie Robinson en Zondag met Lubach de drie programma's zijn die dit jaar kans maken op de Gouden Televizier-Ring. Op 12 oktober wordt bekend wie van de genomineerden de prestigieuze ring om zijn vinger krijgt geschoven.

Jan Smit kan zijn tweede Ring winnen. Hij won in 2005 met zijn realitysoap Gewoon Jan Smit.

Foto: © Reni van Maren

Reacties