×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geer en Goor hebben het weer leuk

28.09.2017 -

De afgelopen tijd waren er nogal wat spanningen tussen Geer en Goor. Nu lijkt het, aan een foto op social media te zien, dat de twee het weer gezellig hebben samen.


Eerder deze maand was er een kleine rel tussen de 'gemene stiefzusters'. Zo schoof Gordon zonder Gerard aan bij RTL Late Night om te praten over het nieuwe programma van de twee. Gerard op zijn beurt heeft zijn deelname aan het nieuwe trouwprogramma van Gordon openlijk in twijfel getrokken.

Maar alles lijkt vergeven. De twee postten een schattige foto op Instagram. 'Gister kreeg ik een kus van mijn lieve, valse stiefzuster. Als ik maar niet de uiteindelijke trouwkandidaat word,' grapt Gerard bij de foto.

 

Foto: © Instagram Gerard Joling

Reacties