×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sanne Vogel ten huwelijk gevraagd

27.09.2017 -

Actrice en regisseur Sanne Vogel is ten huwelijk gevraagd. Precies twee maanden geleden ging haar vriend Melchior voor haar in Italië op zijn knie, zo onthult ze op Instagram.


"Tussen het hoofdgerecht en het dessert, bloemen, champagne, matcha-chocolade taart, ring! Mijn hart bonkte mijn lichaam uit en ik zei volmondig JA!", schrijft Sanne, die het nieuws bewust nog even geheim hield. "We wilden nog even samen op die roze wolk blijven zitten. Maar wat de hel! Iedereen mag het weten, want: lang leve de liefde! Elke ochtend een giga smile op mijn hoofd al twee maanden lang. Ik wist niet dat verloofd zijn zo leuk was!"

De 33-jarige Sanne en haar zes jaar jongere vriend Melchior wonen sinds vorig jaar samen. Ze noemde hem destijds ‘de allergrootste levensgenieter ter wereld’. "Hij is ongelooflijk enthousiast, heeft oog voor de kleine dingetjes en leeft heel erg in het hier en nu."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Sanne Vogel

Reacties