×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Harry Mens wil voor FVD Eerste Kamer in

27.09.2017 -

Televisiepresentator Harry Mens wil graag de Eerste Kamer in voor het Forum voor Democratie van Thierry Baudet. Mens heeft woensdag een bericht daarover in een ochtendkrant bevestigd.


Mens noemt Baudet in het interview in de krant 'mijn tweede liefde na Pim Fortuyn. Ik ben beschikbaar als hij in de Eerste Kamer kandidaten nodig heeft. Dan word ik senator'.

De zeventigjarige ondernemer vindt wel dat Baudet zijn toon wat moet matigen. 'Hij heeft het niet zo met de EU, maar we moeten niet helemáál van Europa af. Dat is het enige meningsverschil dat ik met hem heb. Maar voor de rest, ik denk dat Thierry in no time op twintig zetels staat'.

Ook Baudet zelf heeft flinke ambities, laat de voorman van FvD in hetzelfde artikel weten. 'Er gaat een hele hoop veranderen als ik premier word'. Het Forum voor Democratie heeft momenteel in de Tweede Kamer twee zetels. De eerstvolgende verkiezingen voor de Eerste Kamer zijn in mei 2019.

Foto: © Reni van Maren

Reacties