×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

3FM gaat 'Houten Kalveren' uitreiken

27.09.2017 -

Radio 3FM gaat een nieuwe prijs in het leven roepen: de 'Houten Kalveren'. Deze ‘broertjes’ van de 'Gouden Kalveren', de grote prijzen voor de Nederlandse films, moeten jaarlijks worden uitgereikt aan de mooiste video’s van Nederland.


Het initiatief komt van 3FM-dj Domien Verschuuren. 'Er wordt in Nederland nog zoveel meer mooie videocontent gemaakt', stelt hij. 'Die moeten ook in het zonnetje worden gezet. Deze award is voor alle ambitieuze filmmakers en acteurs die zichzelf over een tijdje zien shinen op de rode loper van het Nederlands Film Festival'.

De nieuwe prijzen worden vrijdag uitgereikt in de ochtendshow van Domien, op dezelfde dag dat de ceremonie van de 'Gouden Kalveren' plaatsvindt. In de jury zitten professionele YouTubers als Kaj van der Ree, Marije Zuurveld en Quinsding. Makers van YouTube-filmpjes of video’s die menen dat zij in aanmerking komen voor een prijs, kunnen woensdag hun bijdragen insturen.

De nominaties worden woensdag aan het eind van de middag bekendgemaakt via een livestream.

Foto: © Reni van Maren

Reacties