×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Liesbeth List woont vermoedelijk première bij

26.09.2017 -

Het is zeker de bedoeling dat zangeres Liesbeth List volgende week aanwezig is bij de première van de musical over haar leven. Dat heeft producent Hans Cornelissen gemeld.


Liesbeths dochter zei vorige week dat de zangeres mogelijk 'te broos' is om de feestelijke uitvoering bij te wonen. 'Het is een dame van 75', stelt Cornelissen. 'Ze kan altijd verkouden worden. En zij neemt samen met haar familie het besluit of zij kan komen. Maar het is zeker de bedoeling dat Liesbeth die avond aanwezig is'.

List trok zich onlangs wegens gezondheidsredenen terug uit het openbare leven. De 75-jarige zangeres lijdt aan een vorm van dementie, een gevolg van hersenletsel uit het verleden. De musicalpremière zal een van haar laatste publieke optredens zijn. Eind oktober wordt er nog een boek over haar leven gepresenteerd.

De rol van List in de musical wordt gespeeld door Renée van Wegberg. De voorstelling is tot half januari door heel Nederland te zien.

Foto: © Reni van Maren

Reacties