×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mode-ontwerper Janice getrouwd

26.09.2017 -

Mode-ontwerper Janice, echte naam Jan Bosmans, is gisteren met zijn vriend Andy getrouwd. De ontwerper werd in juni 2014 al door zijn vriend gevraagd op het strand van 'De IJzeren Man' in Vught.


Het stel vierde gisteren groot feest op dezelfde plek als waar Andy op zijn knieën ging. In het bijzijn van familie en vrienden gaven de mannen elkaar het jawoord, zo schrijft LINDAnieuws. 'We zijn met elkaar getrouwd omdat we samen een superteam zijn, de grootste lol hebben en elkaar naar een volgend level tillen', vertellen de kersverse echtgenoten.

Janice en Andy kozen niet voor een traditionele aanpak op hun trouwerij. Zo werden ze weggegeven door hun nichtjes en deden ze de openingsdans niet met elkaar, maar met hun moeders.

Janice is dolgelukkig, zo laat hij weten op Instagram: 'Zoals beloofd hebben we het nu dan ook gedaan… Gister heb ik eindelijk mijn jawoord gegeven aan de man van mijn leven… En hoe stom het ook klinkt, dit was echt de mooiste dag van mijn leven…’

Janice werd bekend met zijn opvallende optreden in 'Project Catwalk' en presenteert inmiddels voor LINDA.tv, treedt op als lifestyledeskundige in 'Shownieuws'.

Foto: © Reni van Maren

Reacties