×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kit Harrington vraagt vriendin ten huwelijk

26.09.2017 -

Kit Harrington heeft zijn vriendin Rose Leslie ten huwelijk gevraagd. Dat melden ingewijden aan het Britse dagblad The Sun. Het stel leerde elkaar in 2012 kennen op de set van Game of Thrones.


'Ze moeten nog een datum prikken, maar ze hebben familie en vrienden al verteld dat ze zijn verloofd', zegt een ingewijde. Kit Harrington, die de rol van Jon Snow speelt in de populaire serie van HBO, speelde volgens bronnen al langere tijd met de gedachte Leslie ten huwelijk te vragen. 'Hij wilde eerst een huis kopen en een beetje settelen', aldus een bron.

De 30-jarige Harrington en eveneens 30-jarige Leslie hielden hun relatie vier jaar lang geheim voor het grote publiek. Pas in 2016 vertelde het stel over hun relatie en de twee wonen sinds januari samen in een villa in de regio East Anglia in Engeland.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties