×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marc Anthony scheldt Donald Trump uit

26.09.2017 -

Marc Anthony laakt het gebrek aan steun van president Trump voor het door orkaan Maria getroffen eiland Puerto Rico. De zanger schold de president op Twitter uit omdat die volgens hem teveel bezig is met andere zaken. Ex-vrouw Jennifer Lopez doneerde eerder een miljoen dollar voor de wederopbouw van Puerto Rico.


"Meneer de president hou verdomme je bek dicht over protesterende NFL-spelers. Doe wat voor onze mensen in nood #PuertoRico Wij zijn ook Amerikaanse burgers", twitterde Anthony. De 49-jarige zanger werd in New York geboren, maar zijn beide ouders komen van het door de VS bestuurde eiland.

Orkaan Maria trok een spoor van vernieling over het Caraïbische eiland Puerto Rico. Het leeuwendeel van de inwoners zit nog steeds zonder elektriciteit en stromend water. Ook zijn veel kabels en telefoonlijnen vernield, wat communicatie tussen overlevenden en reddingswerkers bemoeilijkt.

Veel sterren met een latino-achtergrond spannen zich in om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de orkaan en de wederopbouw van het eiland. Zangeres Jennifer Lopez, met wie Anthony tien jaar getrouwd was, doneerde een miljoen dollar. Zondag nam acteur Benicio del Toro een videoboodschap op waarin hij het verhaal van een familielid vertelde en opriep om geld te geven aan de hulporganisaties.

 

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties