×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zus Fajah Lourens brengt boek uit

25.09.2017 -

Shanti Schicks, zus van Fajah Lourens en moeder van de vorig jaar omgekomen Elfin, heeft haar verdriet omgezet in een boek. Zus Fajah is apetrots.


Vorig jaar kwam de kleine Elfin om door een afschuwelijk familiedrama. Shanti, Fajah en de rest van de familie gingen door een hel. Nu heeft de zus van Fajah haar emoties omgezet in een boek genaamd 'Elfin'.

'Het prachtige boek over liefde, verlies en de kracht in jezelf. Wat mijn zusje scheef na het verlies van haar zoontje Elfin en haar lieve schoonmoeder. Ze schreef dit boek als verwerking maar ook om zo veel mogelijk mensen te helpen die een groot verlies hebben meegemaakt. Ze ontwikkelde daarbij de oefeningen om jezelf lief te hebben. @shantischiks ik ben zo trots op jou en ik weet dat je zo veel mensen zal inspireren met dit verdrietige maar prachtige boek,' schrijft de emotionele Fajah bij de post. 

Foto: © Reni van Maren

Reacties