×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

James Corden weer presentator 'HFA'

25.09.2017 -

James Corden is ook dit jaar aangesteld als de presentator van de 'Hollywood Film Awards'. De talkshowhost is voor het derde jaar op rij de spreekstalmeester tijdens de uitreiking van de filmprijzen, meldt Deadline.


De 'Hollywood Film Awards' wordt ook wel gezien als de aftrap van het awardseizoen. De uitreiking van de 21e editie vindt plaats op 5 november in Beverly Hills. 

De 39-jarige Corden, vooral bekend van zijn eigen programma 'The Late Late Show', timmert de laatste jaren flink aan de weg als presentator van awardshows. Zo presenteerde hij in 2016 de 'Tony Awards' en praatte hij dit jaar de 'Grammy's' aan elkaar. Ook volgend jaar is hij de host van de 'Grammy Awards'.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties