×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beau van Erven Dorens snapt niks van kritiek op RTL

25.09.2017 -

Beau van Erven Dorens snapt niks van de kritiek die RTL over zich heen krijgt. De zender trekt minder kijkers en ligt onder vuur, niet alleen van de kijkers maar ook van de eigen werknemers.


Johan Derksen haalde onlangs uit naar zenderbaas Erland Galjaard en naar presentator Humberto Tan. Zo noemde hij Galjaard 'kinderachtig' en zei hij dat bij Tan 'alles gemaakt' is. 

In de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio10 reageerde Beau op alle ophef: 'Ik vind het allemaal behoorlijke onzin. Ik denk gewoon dat iedereen een beetje rustig aan moet doen en even een kopje thee moet gaan drinken en even zijn telefoon apart moet houden', zegt hij.

'Iedereen zit maar van alles te roepen en iedereen vindt zichzelf zo verschrikkelijk belangrijk. Ik heb het persoonlijk ontzettend naar mijn zin bij RTL, het is voor mij het beste wat me is overkomen de afgelopen jaren. Ik ga ook zeker niet meepraten met die azijnpissers,' besluit hij zijn betoog.

 

Hoewel Beau zelf zegt niet heel erg bezig te zijn met de 'Gouden Televizier-Ring', is de presentator genomineerd in twee categoriën. Zo is hij genomineerd in de categorie 'Beste presentator' en is zijn programma 'Amsterdam project' genomineerd in de categorie 'Beste programma'. 

Foto: © Reni van Maren

Reacties