×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Alex Klaasen vervangt Pierre Bokma

22.09.2017 -

Alex Klaasen vervangt Pierre Bokma binnenkort in het BNNVARA-programma Kanniewaarzijn. De cabaretier is vanaf dinsdag 3 oktober te zien in het satirische sketchprogramma. Bokma heeft na de vierde aflevering wegens andere werkzaamheden geen tijd meer voor de opnames.


Alex Klaasen voegt zich bij Astrid Joosten, Plien van Bennekom, Annick Boer en Leo Alkemade. Alex zegt over zijn deelname: 'Het is spannend om in een team terecht te komen dat al zo lang met veel succes een zeer populair programma maakt. Pruik op, ik heb er zin in!'

Het informatief-satirische programma Kanniewaarzijn neemt bedrijven, overheden en instellingen op de hak. Alle sketches zijn gebaseerd op waargebeurde absurde verhalen.

 
(Foto: BNNVARA / Kanniewaarzijn)
 

Foto: © Reni van Maren

Reacties