×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wens William Spaaij komt uit

22.09.2017 -

Voor William Spaaij kwam een langgekoesterde wens uit toen hij werd gecast om samen met zijn idool Simone Kleinsma te spelen in de nieuwe musical over het leven van Annie M.G. Schmidt.


'Met Simone spelen stond op mijn bucketlist, maar ik had niet durven dromen dat het zo goed zou uitpakken', aldus William in het AD. 'We hadden niet eerder samengewerkt, maar de chemie tussen ons is onwaarschijnlijk'.

William probeert er zo goed mogelijk voor Simone te zijn, die nog maar een half jaar geleden haar man Guus Verstraete verloor. 'Veel mensen zeggen: het is een vakvrouw. Dat is ook zo, maar ze heeft wel haar man verloren. Ik kan me niet voorstellen hoe het voor haar is, ik kan er alleen maar voor haar zijn', zegt hij. 'En proberen me in haar in te leven. Haar even beetpakken als we voor het eerst in DeLaMar zijn, waar ze een paar maanden geleden nog afscheid van hem nam'.

 
Simone Kleinsma als Annie M.G. Schmidt (Foto: Theater)

Foto: © Reni van Maren

Reacties