Ga naar de inhoud

Mel B niet vervolgd voor intimideren getuige

De openbaar aanklager in Los Angeles ziet geen reden Mel B te vervolgen voor het intimideren van een getuige in haar rechtszaak tegen ex Stephen Belafonte. De sms'jes die Mel aan deze getuige, rapper Siya stuurde, waren "te vaag" voor juridische stappen.

Siya meldde eerder dat de Spice Girl haar dreigende berichten had gestuurd toen ze erachter kwam dat de muzikante van plan was te getuigen voor Stephen. Mel beschuldigt hem van huiselijk geweld, en Siya zou van plan zijn te verklaren dat de zakenman zijn vrouw nooit fysiek heeft mishandeld, meldt TMZ.

De zangeres vroeg in maart na een huwelijk van tien jaar de scheiding aan van Belafonte. De zangeres zegt dat ze jarenlang is mishandeld door haar man. Ook beweert ze dat hij en en hun nanny jarenlang een affaire hadden. Belafonte zou het kindermeisje daarbij ook zwanger hebben gemaakt en haar gedwongen hebben abortus te plegen.

Siya zou in de zaak ook willen getuigen dat Mel B regelmatig drugs gebruikt en dat de zangeres op de hoogte was van de affaire. Ze zou zelfs geregeld mee hebben gedaan en degene zijn geweest die de triootjes organiseerde.