×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Laurence Fishburne en vrouw gescheiden

21.09.2017 -

Laurence Fishburne en Gina Torres zijn vorig jaar stilletjes uit elkaar gegaan. Dat heeft het acteurskoppel woensdag bevestigd.


De Suits-actrice liet via haar woordvoerder aan USA Today weten: "Met pijn in het hart zijn Laurence en ik vorig najaar uit elkaar gegaan en begonnen met het beëindigen van ons huwelijk. Er zijn hier geen slechteriken. Alleen een liefdesverhaal dat een ander einde heeft dan wij ons hadden voorgesteld."

Laurence en Gina trouwden vijftien jaar geleden en zijn ouders van een tienjarige dochter, Delilah. "Ons gezin blijft intact en we zullen onze dochter samen met veel liefde, plezier en bewondering blijven opvoeden. Net als we elkaar met liefde en respect zullen blijven eren in de wetenschap dat we hier samen in staan, alhoewel niet zij aan zij."

De acteurs maakten hun breuk waarschijnlijk wereldkundig omdat dinsdag foto's opdoken waarop te zien is dat Gina een andere man kust.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties