×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Jay-Z en Kanye West gaan vrede sluiten'

20.09.2017 -

Jay-Z en Kanye West lijken van plan een eind te maken aan hun ruzie. Dat zeggen bronnen bij beide rappers tegen showbizzsite TMZ. De twee ruziën al een tijdje over streamingsdienst Tidal.


Kanye is niet tevreden over Tidal. Jay-Z is de baas van de streamingsdienst, maar Kanye vindt dat hij zijn afspraken niet nakomt. Hij zegt 3,5 miljoen dollar aan inkomsten te zijn misgelopen en wil daarom onder zijn contract uit.

De zakelijke ruzie wordt overschaduwd door beledigingen over en weer en dat bemoeilijkt een oplossing. Voor het geld hoeven beide rappers het immers niet te doen. 3,5 miljoen dollar is voor beide muzikanten een schijntje.

'De generaals moeten elkaar eens in het echt ontmoeten. Dan is een oplossing een fluitje van een cent', zegt een van de bronnen tegen TMZ. Kanye zou inmiddels wel te porren zijn voor zo’n ontmoeting. Jay-Z staat er ook niet onwelwillend tegenover. Een afspraak moet volgens TMZ snel gemaakt zijn. Ze wonen op een steenworp afstand van elkaar volgens de showbizzsite.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties