×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvia Hoeks kweekte 7 kilo spiermassa

20.09.2017 -

Actrice Sylvia Hoeks moest 7 kilo spiermassa kweken voor haar rol in Blade Runner 2049, waarin ze veel vechtscènes heeft.


‘Toen ik de rol bemachtigde kreeg ik een trainer, een psycholoog en een diëtist’, vertelde Sylvia woensdag tijdens een bliksembezoek aan Amsterdam. ‘In de periode voor de opnames trainde ik drie maanden lang zes uur per dag en dat zes dagen per week’.

Sylvia trainde met Lesley Paterson, een Schotse kampioen op het gebied van triatlon. ‘Ze heeft me er echt doorheen gesleept met haar enthousiasme. Maar op de zondagen kon ik echt niets meer bewegen, dan was ik echt dood en lag ik uitgeblust op de bank. Door het vele trainen voelde ik me ook helemaal anders, het was een enorme transformatie. Het heeft me uiteindelijk veel geleerd in het ontmoeten van mijn personage, Luv genaamd’.

Sylvia heeft een groot aantal vechtscènes in de nieuwe film van regisseur Denis Villeneuve. Blade Runner 2049 is het langverwachte vervolg op de film Blade Runner uit 1982. ‘Voor deze scènes moest ik ook echt de kracht hebben om de gevechten aan te kunnen’, vertelde Sylvia.

In Blade Runner 2049 is Sylvia Hoeks te zien met onder anderen Ryan Gosling, Harrison Ford en Jared Leto. Deze week maakt Sylvia een promotietour langs Berlijn, Rome, Amsterdam, Londen en Los Angeles waar ze dit jaar naartoe verhuisde.

Blade Runner 2049 draait vanaf 5 oktober in de bioscopen.

Foto: © Reni van Maren

Reacties