×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook ex-verloofde deed aangifte tegen Ryan Phillippe

20.09.2017 -

De ex-verloofde van Ryan Phillippe, Paulina Slagter, deed in maart 2016 ook aangifte tegen de acteur omdat hij haar via de telefoon lastig bleef vallen. Model en ex-vriendin Elsie Hewitt beweerde maandag dat ze afgelopen zomer is aangevallen door een stomdronken en gedrogeerde Phillippe. Ook zou hij haar van de trap hebben gegooid.


Ryan Phillippe, die dinsdag voor het eerst inging op de beschuldigingen van Hewitt, zegt een fervent voorvechter te zijn van vrouwenrechten. “Huiselijk geweld is een serieus probleem”, stelt de 43-jarige acteur in een verklaring aan verschillende Amerikaanse media. Volgens de Shooter-acteur maakt zijn 21-jarige ex zich schuldig aan laster.

Maar Hewitt kreeg bijval van Slagter, die vijf jaar een relatie had met Phillippe. Toen die op de klippen was gelopen bleef de acteur Slagter lastig vallen met agressieve tekstberichten, zo beweert ze in de aangifte uit maart 2016, meldt TMZ. Toen maandag de aanklacht van Hewitt tegen Phillippe in de media verscheen twitterde Paulina Slagter: "Waar rook is...".

De politie in Los Angeles liet weten zich momenteel te concentreren op het onderzoek naar de beschuldiging van Elsie Hewitt dat Ryan Phillippe haar mishandeld zou hebben.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties