×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Breaking Bed-acteur Aaron Paul wordt vader

19.09.2017 -

Aaron Paul en zijn vrouw Lauren verwachten hun eerste kindje. De Breaking Bad-acteur maakte het blije nieuws bekend via Instagram, bij een foto van Lauren die haar bolle buikje toont.


“Kijk wat ik heb gedaan”, schreef Aaron bij het kiekje. “Ik kan niet uitleggen hoe blij ik ben dat deze kleine in ons leven is gekomen. Ik vond het wel tijd worden dit nieuws te delen.” Ook Lauren maakte haar zwangerschap wereldkundig via Instagram. Zij plaatste een echo en kinderfoto’s van haarzelf en Aaron. “Oh, hallo!”

De 38-jarige Aaron leerde zijn acht jaar jongere vrouw kennen tijdens het Coachella Music Festival. De acteur ging op 1 januari 2012 op zijn knieën in Parijs, op 26 mei 2013 trouwden Aaron en Lauren in Malibu.

 

Foto: BuzzE en Instagram Aaron Paul

Reacties