×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shelly Sterk wil in Italië trouwen

19.09.2017 -

Shelly Sterk en haar vriend Mark willen volgende zomer het liefst in Italië trouwen. 'Maar daar zijn we nog niet helemaal over uit', zegt de presentatrice in Viva.


'Het idee was namelijk om een klein clubje lieve mensen mee te nemen, maar toen begonnen we aan een lijstje en was het ineens niet zo’n klein clubje meer', aldus het RTL Boulevard-gezicht. 'Als we het in Nederland doen en iedereen erbij kan zijn, is dat misschien ook leuk. Toch gaan we binnenkort weer even naar Italië om wat locaties te bekijken.'

Shelly werd afgelopen zomer door Mark ten huwelijk gevraagd. Ook dat gebeurde in Italië. 'Het grappige is dat Mark eigenlijk helemaal nooit zo was van het trouwen. En ik juist wel. Maar ik heb hem geloof ik een beetje aangestoken met het virus', zegt de 26-jarige Shelly. 'Ik heb dat TLC-programma Say Yes To The Dress gekeken en zó verschrikkelijk veel over bruiloften gepraat, dat hij het inmiddels stiekem ook heel leuk vindt.'

Kinderen komen er voorlopig nog niet, verwacht Shelly. 'Mark is nu 32 en is er wel klaar voor, maar ik nog niet helemaal. Qua werk past het gewoon nog even niet. Ik wil geen kansen laten schieten."

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties