×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gijs Naber en Thekla Reuten maken bewust tijd voor elkaar vrij

19.09.2017 -

Gijs Naber en Thekla Reuten zorgen ervoor dat ze ondanks hun drukke werkschema's af en toe tijd voor elkaar vrij maken. "We proberen onze keuzes voor projecten zo te maken dat we eens in de zoveel tijd een paar weken samen zijn", zegt Gijs.


Dat lukt echter niet altijd. "Vooral als Thekla naar het buitenland moet. Als ze een rol aangeboden krijgt, kan het zo zijn dat ze de dag erna al moet vertrekken. Maar die vrijheid geven we elkaar", aldus Gijs. "En we hebben een fijne nanny die met onze zoon meegaat. We zijn gezegend met de rijkdom van al die mooie projecten, maar dat betekent soms iets meer uitdaging op dit vlak. Af en toe is dat zwaar, af en toe ingewikkeld."

Soms laten de twee ook wel eens een project schieten om weer een tijdje bij elkaar te zijn. Volgens Gijs is het belangrijk om ervoor te zorgen dingen met elkaar te blijven doen. "Vrienden hebben ons ook gewaarschuwd dat je echt met elkaar de hort op moet blijven gaan."

Gijs en Thekla zijn sinds 2012 samen. Het acteurskoppel kreeg in augustus 2015 een zoon.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties