×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ryan Phillippe beschuldigd van mishandeling

19.09.2017 -

De ex-vriendin van Ryan Phillippe, Elsie Hewitt, beschuldigt de acteur ervan haar te hebben mishandeld en eist 1 miljoen dollar schadevergoeding van hem. Volgens documenten kwam Hewitt langs bij Phillippe thuis en trof hem stomdronken aan. De 43-jarige acteur viel haar vervolgens aan.


Het voorval deed zich volgens Hewitt voor op 4 juli bij Phillippe thuis. Ze probeerde op de dronken en gedrogeerde acteur in te praten toen hij haar plots beetpakte bij haar bovenarm en zo hard kneep dat ze er blauwe plekken aan overhield. Hij gooide het model vervolgens van de trap en riep: "Rot op uit mijn huis!". Daarna pakte hij haar opnieuw op en gooide haar weer van de trap, zo valt op te maken uit de aangifte die Hewitt liet opnemen door de politie in Los Angeles, zo meldt TMZ.

Hewitt is na het incident behandeld in het ziekenhuis voor schaafwonden en bloeduitstortingen op de huid. Naast een schadevergoeding van 1 miljoen dollar, vraagt ze de rechter ook een contactverbod op te leggen aan Phillippe omdat hij ongevraagd berichten aan haar blijft sturen.

Ryan Phillippe en model Elsie Hewitt ontmoetten elkaar in april op Coachella en gingen naar verluid in augustus uit elkaar. Eerder was Phillippe getrouwd met actrice Reese Witherspoon met wie hij twee kinderen heeft. Het stel scheidde van elkaar in 2007. Daarnaast heeft de acteur nog een kind met model Alexis Knapp, met wie hij in 2010 een kortstondige relatie had.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Facebook Elsie Hewitt

Reacties