×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frank Masmeijer vond tijd in de gevangenis bijzonder

16.09.2017 -

“Het gekke is dat ik wel blij ben dat ik het heb meegemaakt.” vertelt Frank Masmeijer. “Ik sta nu meer met mijn voeten op de vloer. Ik ben van mijn wolk afgekomen.”


Frank zegt nu te weten wie zijn echte vrienden zijn. Volgens hem bleken veel mensen dat toch niet te zijn. “Er zijn ook mensen met wie je niet zoveel contact had en die zijn er dan ineens voor je.”

In de gevangenis maakte Frank kennis met een Albanese medegevangene. “Die jongen had een roofoverval gepleegd”, vertelde Frank in de Nieuwsshow. “Als je de hele tijd met iemand optrekt, krijg je toch een band. Ik leerde hem Engels.” Intussen is het contact alweer verwaterd. “Hij is terug naar zijn land.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties