×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins Harry is jarig vandaag

15.09.2017 -

In het paleis in Londen wordt vandaag de verjaardagstaart aangesneden. Prins Harry viert zijn 33e verjaardag. Maar ook in de paleizen van Madrid en Stockholm is het feest.


Prins Harry vliegt eind deze maand naar Canada. Hij is van 22 tot en met 30 september in Toronto, waar de derde Invictus Games plaatsvinden. Meghan Markle, de vriendin van de prins, woont in de Canadese stad, waar de tv-serie Suits wordt opgenomen. Mogelijk verschijnen Harry en Meghan tijdens het sportevenement voor het eerst in het openbaar.

De Britse prins is niet de enige royal die donderdag een jaartje ouder wordt. Ook de Spaanse koningin Letizia en de Zweedse prins Daniel zijn jarig. Letizia, de echtgenote van de Spaanse koning Felipe, wordt 45. Daniel, de man van de Zweedse kroonprinses Victoria, blaast 44 kaarsjes uit.

 Prins Daniel 

 Koninging Letizia

 

Wishing HRH Prince Harry a Happy 33rd Birthday

Een bericht gedeeld door The Royal Family (@theroyalfamily) op

 

Koning Felipe is op de verjaardag van zijn vrouw aan het werk. Hij opent vrijdag in de Andalusische stad San Fernando een laboratorium van de marine en gaat ook naar het nabijgelegen Cádiz.

Reacties