×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Documentaire Masmeijer slecht bekeken

15.09.2017 -

De documentaire over Frank Masmeijer op SBS 6 heeft donderdagavond niet veel kijkers getrokken. Het eerste deel van het tweeluik werd door 269.000 menen bekeken en het tweede deel door 346.000 mensen.


Eerder was het idee om de documentaire over deze veelbesproken zaak afgelopen maandag en dinsdag uit te zenden, maar vanwege de publiciteit over zijn zaak werden de twee delen donderdag op primetime (20.30 uur en 21.30 uur) uitgezonden. Masmeijer wordt verdacht van cocaïnesmokkel in de haven van Antwerpen. Op 13 oktober wordt uitspraak gedaan in de zaak. Gisteravond nam Masmeijer nog de benen toen hij begreep dat Peter R. de Vries tegenover hem aan de desk zou komen te staan bij RTL Boulevard.

De eerste aflevering van de nieuwe RTL-show van Carlos Boszhard en Nicolette Kluijver 'Een goed stel hersens' deed het met 818.000 kijkers een stuk beter. Maar de meeste mensen (1,7 miljoen) keken donderdagavond naar het NOS Journaal om 20.00 uur. Op de tweede plaats staat Expeditie Robinson, waar 1,1 miljoen kijkers op afstemden. De derde plek is voor het RTL-nieuws van 19.30 uur, met ook 1,1 kijkers.

Foto: © Reni van Maren

Reacties