×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes grootste kans Buma NL

15.09.2017 -

André Hazes maakt volgende maand met vier nominaties de meeste kans op een Buma NL Award. Rapper Boef en levensliedzanger John West hebben elk drie nominaties op zak.


Zo'n 25 Nederlandse bands en artiesten, verdeeld over elf categorieën, hebben vrijdag een nominatie ontvangen voor de vakprijzen. André Hazes maakt onder meer kans met zijn album 'Wijzer' in de categorie 'Meest succesvolle album - Hollands'. In deze categorie neemt hij het op tegen Ancora (Door weer en wind) en Frans Bauer (Geluk, Hoop & Liefde).

André is ook genomineerd met zijn single Ik haal alles uit het leven. Boef is genomineerd voor zijn album Slaaptekort en single Habiba. De Buma NL Awards worden 2 otober in TivoliVredenburg in Utrecht uitgereikt.

Foto: © Reni van Maren

Reacties