×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon Jean-Claude van Damme gearresteerd

13.09.2017 -

Nicholas Van Varenberg (21), de jongste zoon van acteur Jean-Claude van Damme is afgelopen weekend gearresteerd in zijn appartement in Phoenix.


Hij wordt ervan verdacht zijn huisgenoot bedreigd te hebben met een mes. De politie ging zondagavond op een melding af van harde geluiden en geschreeuw. Nicholas ging vervolgens door het lint omdat zijn huisgenoot de deur voor de politie opendeed.

De zoon van Van Damme greep vervolgens een mes en weerhield daarmee zijn huisgenoot ervan het appartement te kunnen verlaten. Nicholas werd vervolgens in de boeien geslagen. Er bleken ook verschillende soorten drugs in het appartement te liggen, meldt 'The Mirror'.

Inmiddels heeft hij de gevangenis weer verlaten na het betalen van de borg van 10.000 dollar. Op 20 september moet hij zich melden bij de rechtbank.

Foto: © Zimbio

Reacties