×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel B aangeklaagd voor intimidatie

12.09.2017 -

Mel B is aangeklaagd voor het intimideren van een getuige in de rechtszaak tegen haar ex Stephen Belafonte. De zangeres beschuldigd haar ex van huiselijk geweld. Een vriend van het voormalige koppel zou van plan zijn te vertellen dat Belafonte zijn vrouw nooit fysiek heeft mishandeld, tot grote woede van de Spice Girl.


De zangeres stuurde de getuige, rapper Siya, berichten waarin ze haar bedreigde, meldt TMZ op basis van rechtbankdocumenten. Bronnen vertellen de entertainmentsite dat Mel B en Siya niet bevriend met elkaar zijn. De twee zouden elkaar maar een paar keer hebben gezien.

Melanie Brown vroeg in maart, na een huwelijk van tien jaar, de scheiding aan van Belafonte. De zangeres zegt dat ze jarenlang is mishandeld door haar man. Ook beweert ze dat hij en hun nanny jarenlang een affaire hebben gehad. Belafonte zou het kindermeisje hebben bezwangerd en haar gedwongen hebben abortus te plegen.

Siya zou in de zaak ook willen getuigen dat Mel B regelmatig drugs gebruikt en dat de zangeres op de hoogte was van de affaire. Ze zou zelfs mee hebben gedaan.

Foto: © Instagram Mel B

Reacties