×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Demi Lovato nog twee keer per week naar de therapeut

12.09.2017 -

Demi Lovato is al bijna zes jaar nuchter maar moet er nog altijd hard voor werken. "Elke dag is een strijd", zegt de 25-jarige zangeres.


"Je moet het dag voor dag bekijken. De ene dag is makkelijker dan de andere en soms vergeet je het gewoon", aldus Demi, die naar eigen zeggen continu aan haar fysieke en geestelijke gezondheid werkt, in People. De zangeres werd in 2010 opgenomen in een afkickkliniek vanwege haar drankprobleem. Ook had ze psychologische problemen, een eetstoornis en een bipolaire stoornis.

"Ik ga nu twee keer per week naar een therapeut", vertelt Demi over haar herstel. "Ik zorg ervoor dat ik mijn medicijnen slik, ga naar AA-meetings en naar de sportschool. Dat is voor mij prioriteit."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties