×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pink klaagt over huilende baby

11.09.2017 -

Het opvoeden van twee kinderen gaat Pink niet altijd makkelijk af. De zangeres en moeder van Willow (6) en Jameson (8 maanden) oogst veel lof met een bericht dat ze op Instagram plaatste. Daarin doet ze tegen een vriendin haar beklag over het gehuil van haar jongste telg.


“Waarom huilen baby’s zo veel”, verzucht Pink in een berichtje. “Ik heb echt het idee dat hij het erom doet.” Haar vriendin reageert met: “Baby’s zijn stom.” Daar kan Pink wel om lachen. “Hahaha. Dat wordt mijn volgende single.”

De foto van de conversatie die Pink zondag deelde, is al ruim 126.000 keer geliked. “Ik ben dol op mijn vrienden”, schreef Pink bij het screenshot. De zangeres krijgt veel bijval van andere moeders, die zich in Pinks verhaal herkennen en laten weten dat ook hun kleintjes soms verschrikkelijk zijn.

 

 

I love my friends

Een bericht gedeeld door P!NK (@pink) op

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Pink

Reacties