×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anouk van Schie's dochtertje verklapte aanzoek Johnny de Mol

11.09.2017 -

Johnny de Mol heeft voordat hij Anouk van Schie ten huwelijk vroeg toestemming gevraagd aan haar vader. “Ik heb het helemaal op de ouderwetse manier gedaan”, vertelt de presentator. “Ik ben de dag daarvoor een biertje gaan drinken bij haar vader.”


De volgende dag plande Johnny zijn aanzoek, vertelt hij aan RTL Boulevard. Daarbij kreeg hij hulp van Kiki, het dochtertje dat Anouk met haar ex kreeg. “Samen met haar dochter heb ik de hele dag voorbereid. Het was een volmondig ‘ja’.”

Kiki was Johnny wel te snel af, vertelde de presentator. “Die kleine was mij voor. Anouk kwam binnen en zij zei: Johnny wil met je trouwen.” Johnny vertelde op 538 ook dat hij en Anouk “ergens volgend jaar” elkaar het jawoord willen geven.

“Ik ben zo blij met haar. Ik dacht: vastleggen die hap. Als je het weet, dan weet je het. Dit voelt zo goed”, jubelde Johnny. “Er komt een mooi feestje aan.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties