×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Aangifte tegen John van den Heuvel

11.09.2017 -

Misdaadjournalist John van den Heuvel wordt beschuldigd van een poging tot ontvoering. Er is aangifte tegen hem gedaan. De aangifte is gedaan door Shehzad H., die ervan wordt verdacht dat hij vorig jaar zelf zijn destijds tweejarige dochtertje Insiya vanuit Amsterdam naar India heeft laten ontvoeren.


De aangifte zou gaan over een poging tot ontvoering van Insiya door Van den Heuvel in maart dit jaar, toen de misdaadjournalist de vader had opgespoord in India. Van den Heuvel noemt in Het Parool de beschuldiging van de Indiase zakenman ‘natuurlijk onzin’. Hij zegt dat hij daar is geweest om te kijken of het meisje daar was, maar dat er geen sprake was van een poging tot of plannen voor een 'tegenontvoering'.

De advocaat van H., Gerard Spong, heeft een bericht daarover in Het Parool bevestigd. Hij wil verder niet ingaan op de kwestie.

H. verblijft in India en dat land is niet van plan om hem uit te leveren. Het meisje is nog niet terecht.

Foto: © Reni van Maren

Reacties