×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katie Price bang om in te storten

10.09.2017 -

Katie Price is bang dat er een moment komt dat ze het allemaal niet meer aankan. ''Het voelt alsof ik in shock ben en niet weet wat ik aan het doen ben of wat ik voel. Dit is geen normale situatie. Om zoveel mee te maken in zo'n korte tijd is erg stressvol'', zegt het glamourmodel.


Katie kreeg vorige maand binnen een paar dagen te horen dat ze een miskraam had gehad, dat haar man Kieran Hayler al een jaar een affaire met het kindermeisje had en dat haar moeder aan een terminale longziekte lijdt. ''Het is moeilijk om overal mee om te gaan. Ik weet niet hoe ik het doe'', aldus de presentatrice van Loose Women. ''Ik maak me zorgen over wat de volgende dag zal brengen. Ik ben bang dat ik wakker word en iets van een inzinking krijg. Dat alles mij teveel wordt. Het doet pijn.''

Price probeert zich te focussen op haar werk en haar vijf kinderen. Maar ze weet niet hoe lang ze dat nog volhoudt. ''Hoeveel kan ik nog aan? Ik ben maar een mens. Wat krijg ik nog meer te verduren? Het lastige is dat ik niet weet bij wie ik terecht kan. Mijn man zou degene moeten zijn die mij troost, maar hij heeft mij een loer gedraaid. Naast mijn directe familieleden, vertrouw ik maar weinig mensen.''

Katie geeft haar man '100 procent' de schuld van haar miskraam. Ze denkt dat ze de baby is verloren omdat ze al achttien maanden bezorgd was of haar man haar wel trouw was. Kieran ging in het verleden namelijk al twee keer eerder vreemd. Alhoewel Hayler nog steeds bij haar woont, is ze absoluut van plan om van hem te scheiden. Dat is dan al het derde huwelijk van het glamourmodel dat op de klippen loopt. Eerder was ze getrouwd met zanger Peter André en kooivechter Alex Reid.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties