×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Leonardo DiCaprio hand in hand met ex Toni

09.09.2017 -

De liefde tussen Leonardo DiCaprio en Toni Garrn lijkt weer op te bloeien. De 42-jarige acteur en het 25-jarige model verlieten zaterdagochtend (lokale tijd) samen de beroemde club 1 OAK in Hollywood.


Leonardo en Toni werden betrapt toen ze hand in hand de nachtclub verlieten. Toen het stel doorkreeg dat er paparazzi in de buurt waren, lieten ze snel los. Uiteindelijk vertrokken ze wel in dezelfde auto. Volgens TMZ kwam DiCaprio de club binnen met een paar vriendinnen, maar vertrok hij alleen met Garrn.

De acteur en het model hadden vanaf eind 2013 een jaar lang een relatie. Toen deze op de klippen liep, papte Leonardo aan met onder anderen actrice Kelly Rohrbach en model Nina Agdal. Garrn werd ondertussen verliefd op basketballer Chandler Parsons. Afgelopen november gingen zij uit elkaar.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties