×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lady Gaga stopt er even mee

08.09.2017 -

Lady Gaga gaat er een tijdje tussenuit. De zangeres neemt een sabbatical om tot rust te komen.


“Ik neem even gas terug om bij te komen”, kondigde Gaga aan tijdens een persconferentie van haar Netflix-documentaire Gaga: Five Foot Two op het filmfestival van Toronto. Hoelang de pauze duurt, weet ze niet. “Het betekent niet dat ik geen muziek meer zal maken. En ook niet dat ik geen toekomstplannen meer heb”, aldus de zangeres volgens The Hollywood Reporter.

Het nieuws over de break komt na een drukke periode voor de popster, zoals te zien is in de documentaire. Hierin wordt ze gevolgd terwijl ze aan haar album Joanne werkt dat in 2016 uitkwam. Ook vertelt Gaga in de film over haar strijd met chronische pijn. Eind vorig jaar vertelde ze in een open brief aan haar fans voor het eerst over de posttraumatische stressstoornis (PTSS) waar ze al jarenlang mee kampt en die voor continue pijn zorgt.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties