×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Man en dochter Tineke Schouten vluchten voor orkaan

08.09.2017 -

Orkaan Irma is nog niet uitgeraasd. Momenteel raast de orkaan door richting Florida. Na Peter van de Vorst moeten nu ook de man en dochter van Tineke Schouten vluchten voor het natuurgeweld. Zij zijn geëvacueerd. Dat vertelt de cabaretière aan RTL Boulevard.


De dochter van Tineke woont in Florida. Vanavond komen ze terug naar Nederland. Tineke was twee dagen geleden zelf ook nog bij haar dochter.

De orkaan heeft van het eiland Sint Maarten vrijwel niks overgehouden. Nu zet Florida zich schrap. Er is nog steeds veel onduidelijk over slachtoffers en schade. En het leed kan zelfs nog toenemen want de Bovenwindse eilanden maken zich op voor de komst van wéér een orkaan, José.

Foto: © Reni van Maren

Reacties