×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ophef rond concert Anouk

Concert dreigt in water te vallen

08.09.2017 -

Dat het slecht weer is vandaag, zal niemand ontgaan zijn. Het blijft de hele dag regenen en stormen. En dat is vervelend voor Anouk, zij treedt vanavond op op het strand van Scheveningen. En door de slechte weersvoorspellingen worden de kaartjes nu massaal aangeboden op Ticketswap.


Sommige mensen willen hun kaarten zelfs voor 5 euro verkopen, terwijl voor een toegangsbewijs bijna 40 euro moest worden betaald.

De organisatie liet vrijdagochtend weten dat het concert doorgaat, maar dat de situatie rondom het weer wel gemonitord wordt. Niet de hele avond gaat door: het voorprogramma met optredens van Piñata en Friends of the Family is vanwege het weer geschrapt. De mededeling leidde tot veel verontwaardigde reacties van bezoekers, die geld terug willen omdat ze nu 'alleen maar' Anouk te zien krijgen.

Volgens organisator Arwin Touw heeft Anouk 'enorm veel zin in het concert' en krijgen de bezoekers die wél de regen doorstaan 'een mooie avond'. Anouk zelf laat zich in ieder geval niet kisten. Met een video op haar Instagram laat ze haar volgers weten dat ze zich alvast mentaal aan het voorbereiden is op vanavond.

 

 

mentale voorbereiding. vanavond. Regen. Focus!! #neenietgesmolten#ikleefnog#yayy

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Veel mensen roepen de organisatie op om het concert volledig af te gelasten vanwege het slechte weer. Er wordt vrijdagavond mogelijk ook onweer verwacht en aan zee zal er een harde wind staan.

Reacties