×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Evan Rachel Wood beëindigt verloving

07.09.2017 -

Evan Rachel Wood en haar vriend Zach Villa gaan toch niet trouwen. De twee hebben vorige maand hun verloving beëindigd, bevestigen bronnen.


Waarom het huwelijk van Evan en Zach is afgeblazen, is niet bekend, meldt People. De twee werden begin dit jaar gespot met bijpassende ringen op de rode loper van de Screen Actors Guild Awards. De Westworld-ster zou Zach, met wie ze sinds vorig jaar ook de band Rebel And A Basketcase vormt, toen ook hebben voorgesteld als 'haar verloofde'.

De 30-jarige Evan was eenmaal eerder getrouwd. In oktober 2012 trouwde ze met acteur Jamie Bell, met wie ze van 2005 tot 2006 ook al een relatie had. Het stel kreeg in juli 2013 een zoon en besloot in mei 2014 uit elkaar te gaan. Een jaar later ontmoette ze Zach.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties