×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Peter van der Vorst vlucht voor orkaan

07.09.2017 -

Peter van der Vorst en zijn team hebben niet lang kunnen genieten van hun tripje naar Miami. Voor de opnames van Van Der Vorst Ziet Sterren was de presentator op bezoek bij Gloria en Emilio Estefan.


Gloria en Emilio zijn echter vertrokken vanwege de dreiging van orkaan Irma. De Nederlandse cameraploeg heeft te horen gekregen dat ze ook zo snel mogelijk weg moeten uit de Amerikaanse kustplaats.

“Ik was bij hen thuis”, vertelt Peter aan RTL Boulevard. “Ze waren al helemaal in de stress omdat al hun spullen geëvacueerd moesten worden. Alle auto’s, boten, kunstwerken en Grammy’s. Toch hebben ze heel uitgebreid de tijd voor ons genomen. Heel lief.”

Na het interview kwam het team van Van Der Vorst Ziet Sterren terug in het hotel en hoorden ze dat ze beter zo snel mogelijk konden vertrekken. De burgemeester van Miami Beach had namelijk gemeld dat iedereen voor morgenochtend geëvacueerd moest zijn. “Heel veel mensen zijn nu ook al weg. Wij stappen zo op een taxi, op weg naar het vliegveld. Hopelijk lukt het om onze vlucht te halen”, laat de presentator weten.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties