×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim en Kanye krijgen derde kind

07.09.2017 -

Het geslacht van het derde kindje van Kim Kardashian en Kanye West is bekend. Dat meldt de Amerikaanse nieuwssite TMZ. Het wordt een meisje. Het kindje wordt in januari 2018 verwacht.


Het zusje van North en Saint, de twee andere kinderen van het glamourkoppel, wordt geboren via een draagmoeder. Deze keuze is gemaakt omdat Kim na complicaties tijdens haar eerste zwangerschap sterk wordt afgeraden om nogmaals via de natuurlijke weg te bevallen.

De draagmoeder zou vermoedelijk eind twintig zijn en komt uit San Diego. Ze krijgt een vergoeding van 45.000 dollar. Daar moet ze wel het een en ander voor laten. Zo mag de vrouw tot haar bevalling niet roken, drinken of drugs gebruiken. Ook mag ze geen gebruik maken van bubbelbaden, geen rauwe vis eten en haar haren niet verven.

Reacties