×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ronald de Boer kijkt uit naar wedstrijden zoon

07.09.2017 -

Ronald de Boer is vader geworden. Na vijf dochters hoopt de sportman nu voor het eerst langs de lijn te kunnen staan.


Ronald de Boer benoemt in een interview vijf fantastische dochters te hebben, maar om zijn zoontje in de toekomst te zien voetballen, is een echte droom. Voorafgaand aan de geboorte keek hij er al naar uit om voortaan als vader op zaterdagmorgen langs de zijlijn te mogen staan.

'Het zou toch wel heel mooi zijn als ik een voetbalvader zou mogen worden,' aldus de oud-voetballer. De Boer begon al vroeg aan een gezin. Op zijn 23e kreeg hij zijn eerste dochter. Hoe mooi het ook is dat hij nu zijn vijfde kind mag verwelkomen, hij adviseert jongere spelers om nog even te wachten voordat ze op jonge leeftijd al een gezin stichten: 'Ben je eenmaal een beetje gesetteld als profvoetballer, ga dan eens serieus rondkijken naar een geschikte vrouw,' zegt hij daarover.

Volgens De Boer willen veel trainers dat spelers zo jong mogelijk gaan samenwonen en een gezin gaan stichten: 'Omwille van een stabiel bestaan, maar ik geloof daar niet zo in'. 

Foto: © Reni van Maren

Reacties