×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

George en Amal Clooney namen vluchteling in huis

06.09.2017 -

George en Amal Clooney hebben een vluchteling in huis genomen. De man uit Irak is ondergebracht in een huis dat het koppel heeft in de Amerikaanse stad Augusta in Kentucky, vertelde George.


"Hij zat in een bus naar Mosul toen ISIS de twee chauffeurs doodschoot", vertelt George aan The Hollywood Reporter. De man wist te ontkomen en vluchtte naar de Verenigde Staten. "Hij kwam door alle veiligheidschecks en toen dat eenmaal gebeurd was, wilden wij hem graag ondersteunen", aldus de acteur, die er ook voor zorgde dat de man onderwijs kon krijgen.

De vluchteling studeert momenteel aan de Universiteit van Chicago.

George staat bekend om zijn inzet voor goede doelen. Vorige maand doneerden hij en zijn vrouw Amal nog een miljoen dollar aan een organisatie die zich inzet voor gelijke behandeling in de Verenigde Staten.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties